Marisberg – barnas bydel – har flotte tomter, og nå er det ekstra lett å få oversikt over tomtene og boligene som skal bygges. Ta med hele familien og finn drømmetomta! Veiene er asfaltert, lekeplassene er klare til lek og moro og salgskontoret er åpent hver onsdag fra kl. 15–17. Salgskontoret ligger på toppen av Mariisberg, og her vil du kunne møte representanter fra Meglerhuset & Partners hver onsdag ut november. Men også andre dager er info lett tilgjengelig. Flotte prospekt ligger i postkassene, og hver tomt er skiltet med bilde av prosjektert bolig.

Vi kunne ikke ha et salgskontor på Marisberg – barnas bydel – uten en lekekrok. Mens vi voksne har en tomteprat og drøfter mulige plan og romløsninger, kan barna kose seg med spennende leker – eller boltre seg på lekeplassen rett utenfor. Å kjøpe eller bygge seg nytt hus er et prosjekt for hele familien. Vi tror at valget blir enkelt når barna blir med og opplever magiske Marisberg.

(Foto: Øivind Berg)