Bålplass, naturskjønne omgivelser og utsikt mot åpent hav: Marisberg er rett og slett magisk. Derfor lodder vi nå ut gaver i stil med områdets vakre omgivelser til tre heldige vinnere blant de som ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev og like oss på Facebook.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG VINN: «Speiderkoppen» – ekte naturlig trevirke av biologisk nedbrytbart materiale og praktisk grillspyd.

Naturskjønne omgivelser

De naturgitte forholdene på Tromøy og Marisberg gjør det mulig å legge til rette for et bomiljø og opplevelser på naturens premisser. I den forbindelse ønsker vi å lodde ut noen gaver som kan brukes blant de mange bålplassene som skal settes opp i området.

Salget av boliger på Marisberg er i gang. Her illustrasjonbilde av planlagt bolig A5, 130 m2. Se denne boligen på Finn.no

Utbygger har satt seg som mål å gjøre Marisberg på Tromøy til Arendals beste bydel å bo og vokse opp i – for hele familien. Her bygges nå en helt ny bydel med et framtidsrettet bomiljø, rettet spesielt mot barnefamilier.

Kriteriene for konkurransen

Vi vil gjerne at du skal være den første til å få vite det når det skjer noe nytt på feltet. Bli med oss videre på mailinglista, der alt det spennende kommer til å skje  – så meld deg på i dag og bli med i trekningen.

For å være med i trekningen må du:

3 vinnere trekkes den 30. november (frist for å melde seg på nyhetsbrevet er torsdag 29. november)

 

Info om Marisberg-boligfelt: 

Godt læringsmiljø og et magisk møtested

Gutt i hinderløype

Nye Roligheten skole er under bygging og vil stå klar til skolestart høsten 2019. Den nye skolen blir en 1. – 10. Skole, og i tillegg vil den være et samlingspunkt også utenfor skoletid. Skolen vil fungere som SFO, grendehus og fritidsklubb. Skolens fantastiske uteområder vil få balløkke, spennende lekeområder, både tilrettelagte og naturlige skogsområder. Skolen ligger dessuten tett ved Tromøy Idrettshall som tilbyr en rekke aktiviteter gjennom idrettsforeningen Trauma.

 

Den trygge skoleveien

Fra felt 1 vil det bli asfaltert gang- og sykkelsti med gatelys hele veien til Roligheden skole – helt fritt for biltrafikk. Når neste utbygging igangsettes vil det bli etablert nye gang- og sykkelstier med de samme kvaliteter.

 

Kort vei til stranda

I strandkanten ved Færvigøyren er det planlagt opparbeidet offentlig strand. Strandområdet har naturgitt amfi og det vil bli anlagt gode gangstier mellom boligområdene og stranda. Nærheten til sjøen inviterer til å ta med hele familien og ta et bad etter en travel dag – eller bare kose seg med pinikkurv og utsyn til båtliv og lav kveldssol over Tromøysund.

 

Med naturen som treningsstudio

Gode treningsforhold rett utenfor stuedøra – med muligheter for et forfriskende sjøbad på slutten av trenignsøkten. De mange stiene vil legge til rette for det.

 

Magisk? Ja med bolig på Marisberg vil det være en naturlig del av hverdagen. Barnas bydel skaper lekne hverdager for både store og små.