Slik blir de planlagte boligene på Marisberg

Nysgjerrig på boligene på Marisberg? La oss her kort og greit samle informasjon om disse for deg.

Utbygger HSH leverer i første omgang 5 forskjellige boligtyper. Senere skal vi omtale hver enkelt boligtype mer detaljert.

To typer eneboliger med utleiedel (A1 og A2)

På Marisberg skal det bygges to typer eneboliger (A1 og A2) med mulighet for praktikantdel / leilighet. Utleiemuligheten gir en spesielt gunstig finansiering for unge kjøpere ved at man er sikret gode skattefrie inntekter i en overskuelig fremtid.

 

BOLIG A1, 162 m2: Om du liker mye plass

Pris: 5 290 000,-
Areal: 162 m²
Soverom: 4-4
Boligtype: Enebolig
Eieform: Eier (Selveier)

Illustrasjon av bolig A1

Se denne boligen på Finn.no

Last ned prospekt her

BOLIG A2, 155 m2: Ren hverdagsmagi

Pris: 5 090 000,-
Areal 155 m²
Soverom 3-3
Boligtype Enebolig
Eieform Eier (Selveier)

Se denne boligen på Finn.no

Last ned prospekt her

 

4 eneboliger med fantastisk utsikt.

Den tredje typen enebolig på feltet (A3) er en skreddersydd familiebolig med god plass. Det beste med disse boligene er likevel beliggenheten.

A3-boligene vil bli liggende helt i utkanten mot syd-øst på Marisberg felt 1, og vil dermed ligge høyt og solrikt, samt få en fantastisk utsikt mot Skagerrak. Vi har derfor flottet oss med to terrasser i andre etasje, slik at man kan nyte sola store deler av dagen.

BOLIG A3, 138 m2 – fantastisk utsikt.

Pris:  fra4 690 000,- til 4 790 000,-
Areal: 138 m²
Soverom: 4-4
Boligtype: Enebolig
Eieform: Eier (Selveier)

Se denne boligen på Finn.no

Last ned prospekt her

 

Rekkehus (med Husbankfinansiering)

En annen boligtype er den spennende rekkehusløsningen (A4). Konseptet har mulighet til finansiering i Husbanken. Rekkehusene blir organisert som et sameie med felles tun- og lekeområde. Planløsningen er innholdsrik, og går over to etasjer.

BOLIG A4, 115 m2 – Enebolig i rekke

Pris: 3 150 000,-
Bruksareal 115 m²
Soverom 4
Boligtype: Rekkehus
Eieform Eier (Selveier)

Se denne boligen på Finn.no

Last ned prospekt her

Orkesterplass

Den siste boligtypen er tre eneboliger som skal bygges av typen A5. Boligen har planløsning over to plan og er ideell for familier med ulike behov. Med 4 soverom som standard er det mulighet for å gi et eller to soverom en annen funksjon, for eksempel kontor i første etasje og TV-stue vegg-i-vegg med stuen i andre etasje – eksibelt og greit. Stuen med åpen kjøkkenløsning har store vindusflater og utgang til stor og romslig terrasse/balkong over carporten. Her har man virkelig orkesterplass med maksimalt utnyttelse av utsyn og solforhold.

BOLIG A5, 130 m² inkl. sportsbod
Pris: 4 090 000,-
Bruksareal: 130 m²
Soverom 3-4
Boligtype: Enebolig
Eieform: Eier (Selveier)

Se denne boligen på Finn.no

Last ned prospekt her

Generelt om boligene:

  • Delikat arkitektur
  • Gode og fleksible planløsninger
  • Romlig spisestue med plass til mange
  • Store vinduer med mye lys

Boliger med kvalitet

Vi har skapt kvalitetsboliger som passer perfekt for Marisberg.

På Marisberg bygger vi eneboliger og rekkehus – det er forskjellige, men med god kvalitet. Felles for alle boligtypene er at de er tegnet og plassert slik at de skal oppleves som gode steder å bo. Ikke bare den tiden man er inne, men også når man er ute.

Vi har et bevisst forhold til at Marisberg ligger høyt og solrikt og har flott utsyn i flere himmelretninger. Det har preget våre valg når vi har utviklet boligtypene og plassert dem i terrenget. Mellom husene etablerer vi fellesområder og tun der både barn og voksne vil trives. For oss er dette elementer som er viktige for bomiljø og gode oppvekstvilkår.

Alle boligene er plassert for maksimal utnyttelse av solforholdene og utsynet. Store vindusflater gir romfølelse, lys og utsikt. Vi er bevisst hvor viktig det er å ha lune og solrike uteplasser – både i det hverdagslige familielivet og når venner og familie inviteres.