Bli med og gjør Marisberg magisk: – Vi vil ha nye naboer!

Håvard Muller Hansen (31) og Marita Cecilie Jørgensen (30) er en av de første som har kjøpt bolig på feltet, og nå gleder de seg til byggestart. – Dette blir et fantastisk sted for Theodor å vokse opp, sier det glade paret.

Bildet er tatt lørdag 1. desember i år, på en av de siste solrike dagene før snøen kom. Rett på nyåret skal fundament støpes på tomta. Vil du følge utviklingen av byggeprosjektet? I magiske marisberg sitt nyhetsbrev kan du følge familiens bygging fra null til ferdig hus videre.

– Det appellerte å komme hjem igjen til Tromøya, rett og slett, sier Håvard mens han og samboeren Marita med lille Theodor (17 mnd.) vandrer rundt på den nå tomme tomta.

Om cirka et halvt år fra nå (1. august 2019) skal huset de har kjøpt (A1) på Marisberg på Tromøy stå ferdig på deres tomt nr 12. Håvard er opprinnelig vokst opp på Tromøya og Marita fra Arendal. Huset familien flytter fra på Eydehavn har egen brygge og sjøtilgang, men de savnet et miljø med barnefamilier tilrettelagt for lek med andre barn i nærheten.

Sykle til jobben på Krøgenes

– Leiligheter var ikke aktuelt for oss, det er godt å ha sitt eget. Og så er det noe med det å kunne gå rett ut med tilgang til alt og andre barnefamilier rundt.

Marisberg boligfelt ligger på en høyde til høyre etter Coop-butikken på Tromøy – og slik blir det mest mulig sentralt og samtidig idyllisk.

– Når tilførselsveien til den nye E18 på Krøgenes står ferdig, blir dette helt utrolig sentralt. Hvis jeg skulle være så heldig å få jobb på Krøgenes, ser for meg å kunne sykle til jobben, sier Marita.

Marita er nyutdannet lege, og jobber nå som Lis-1 ved Sørlandet Sykehus. Håvard er sjømann/overstyrmann i nordsjøen.

Kjøpt et nøkkelferdig konsept

Hvis vi spør «hva var det som gjorde at dere valgte Marisberg?» så svarer de: konseptet. Her får du alt, synes paret:

– Vi er fornøyde med hva vi får her, i forhold til hva du ellers får i Arendal for den prisen, sier Håvard.  

– Og tenk på alt du får i tillegg, skyter Marita inn:

– Tenk hvis ferga kommer hit som det snakkes om, og du har offentlig strand og brygge rett nedenfor, barnehage tilknyttet feltet, skolevei til nye Roligheden skole på bilfri opplyst sti, fine moderne nye funkishus i et boligfelt tilrettelagt for barn, lek og barnefamilier. Jeg har vokst opp på boligfelt selv, så når vi skjønte at vi får både boligfelt og tilgang til sjøen…, Marita fullfører ikke setningen – men signaliserer: «da var de solgt».

I alle husene som bygges på Marisberg kan du bare flytte rett inn.

Nytt med konsept-tanke

Paret var nysgjerrige på hva konsept-tanken innebar, og tok derfor i forkant av kjøpet turen til Kristiansand på Lauvåsen boligfelt for å se hva utbygger HSH har bygd tidligere. Her har barnefamilier allerede flyttet inn i boliger av samme hustype som de som skal bygges på Marisberg:

– Konseptet i seg selv falt vi for med en gang, men tanken på mange like hus kunne i starten virke litt nytt for oss. Vi lurte på om konsept-tanken kunne bli for dominerende, og at alle husene skulle bli «for like», men da vi var og kikket på Lauvåsen skjønte vi at dette blir kjempefint!

– Nå håper vi at andre hyggelige familier med barn flytter inn, sier de.

Loading...

 

Hustypen familien Muller Hansen/Jørgensen har kjøpt på Marisberg:

Til nå er det solgt 2 hus av denne hustypen, og det er kun 3 igjen! 

Last ned prospekt for bolig A1

BOLIG A1, 162 m2: Om du liker mye plass

Pris: 5 290 000,-
Areal: 162 m²
Soverom: 4-4
Boligtype: Enebolig
Eieform: Eier (Selveier)
Last ned prospekt for bolig A1

LES MER: Slik blir de planlagte boligene på Marisberg