Omtale av nye Roligheten skole hos Agderposten: – Uteklasserom med egen danseplatting, flerbrukshall og forsøkslaboratorie.

9. mai omtaler Agderposten nye Roligheten skole på Tromøy under tittlen: Ny praktskole klar: – Vi har ventet i hvert fall 20 år på dette

Agderposten har også laget en egen bildeserie i tilknytting til artikkelen.

Roligheten skole ligger bare et lite steinkast unna boligfeltet vårt, Barnas Bydel på Marisberg. 

Det bygges helt ny skole på Roligheten på Tromøy i disse dager, som skal stå klar med topp moderne uteområder og fasiliteter invending ved skolestart i august. Her ser vi Mina (15) og Ida (12) boltre seg på uteområdene ved skolen.

Tidligere i våres omtalte vi familien Sagen-Solheim her i bloggen, med mor, far og tre barn i skolepliktig alder. Alle i familien var svært begeistret for den nye flotte skolen som åpnes.

LES MER: Derfor valgte vi Barnas Bydel på Marisberg

Uteklasserom og danseplass

I Agderpostens artikkel omtales spesielt uteområdene til den nye skolen som noe utenom det vanlige, der det også vil være fokus på at undervisningen holdes ute i det fri.

«Ved enden av bygget er det en romslig plass belagt med rødt, fjærende gummibelegg, omkranset av små amfier i stein.

– Dette er et uteklasserom, med egen danseplatting her i midten, forklarer prosjekleder i Arendal Eiendom KF, Terje Aasbø til Agderposten. »

I artikklen omtales også den nye flerbrukshallen på 16 x 24 meter (384 kvadratmeter) – der særlig barne- og mellomtrinnet vil ha sine gymtimer, men som også skal brukes på kveldstid av lag og foreninger. Flott flunkende ny lab i skolens naturfagavdeling ble også vist frem i artikkelen.

LES OGSÅ: Bli med og gjør Marisberg magisk: – Vi vil ha nye naboer!