Legg søndagsturen innom Marisbergtoppen 1.mars!

Endelig kan vi invitere til visning i boliger på Magiske Marisberg – Barnas Bydel.

Husene reiser seg på Marisbergtoppen og etter en hektisk byggeperiode har vi to boliger under oppføring som vi er inviterert inn i. For første gang kan du komme inn i boligene og se med selvsyn hvor flott det blir samtidig som du kan nyte utsikten fra andre etasje. Tilsvarende boliger er for salg i området.

Visning av boligtype A1 og A5

Vi har visning på to av boligene, type A1 og type A5. Ikke nok med det. Vi har også hugget litt ekstra trær i forkant av tomtene 9A, 9B, 9C og 9D, nettopp for at dere skal føle på den storslåtte utsikten utover Skagerrak.

Velkommen inn i bolig A1 mellom kl. 13 og 15

Velkommen inn i bolig A5 mellom kl. 13 og 15

Grill og kos

I tillegg har vi tenkt å gjøre det litt mer til en søndagstur for hele familien, hvor vi fyrer opp bålpanne og griller pølser på uteplassen i området til de som tar turen. Om dere skulle ønske å utvide turen litt så kan vi anbefale at dere avslutter med en tur opp til utsiktstårnet på Vardåsen.

Visningen i husene er søndag 1.mars kl. 13.00 til 15.00 så sett av tid i kalenderen.

Vi gleder oss til å se deg!

Vi fyrer opp bålpanna

Se utsikten fra de ledige tomtene 9A, 9C og 9D