Velkommen til visning onsdag 12.8 kl 17-18

Vi gleder oss til å invitere deg og dine inn i bolig A5 som vi har under bygging på Marisbergtoppen i Arendal! Ikke minst for å kjenne på romfølelsen og se på den flotte beliggenheten på Marisbergtoppen. I tillegg har vi tomtevisning på leilighetene A8. Her er 5 leiligheter allerede solgt!

Bolig A5 – romslig bolig som må oppleves!

Boligtype A5 er ideell for både store og små familier og har en planløsning over to plan.  Med 4 soverom som standard, er det mulig å gi et eller to soverom en annen funksjon, for eksempel kontor i første etasje og TV-stue vegg-i-vegg med stuen i andre etasje – fleksibelt og greit. Stue med åpen kjøkkenløsning, store vindusflater og utgang til romslig terrasse/balkong over carporten. Her har man virkelig orkesterplass med maksimal utnyttelse av utsyn og solforhold.

Finn ut mer om bolig A5 her

Bolig A8 – 12 leiligheter med god utsikt – 5 allerede solgt!

På Marisbergtoppen i Arendal bygger vi 12 leiligheter fordelt på 3 firemannsboliger. Leilighetene er utviklet med tanke på småbarnsfamilier, førstegangsetablerende eller andre som ønsker en lettstelt og arealeffektiv leilighet med fantastisk beliggenhet med sol og utsikt.

Ingen andre steder på Marisberg får du denne boligtypen med tilsvarende beliggenhet og utsikt – helt på toppen av Marisberg.

Alle leilighetene i bygg A og B får solrik uteplass og utsikt mot Skagerrak, mens leilighetene i bygg C får fantastisk kveldsol og utsikt mot nordvest mot bl.a. Tromøybrua.

Se de ulike leilighetene her